!DOCTYPE html>
x
Smaka på Paul och Thom - Vår värld av deli

Säljare och Butiksutvecklare till Göteborg

Vill du utvecklas till en vass säljare tillsammans med oss? Har du ett genuint intresse för mat och affärer? Är du driven, initiativtagande och har en positiv, problemlösande attityd? Hos PAUL och THOM erbjuds du en självständig roll med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi har en familjär atmosfär med korta beslutsvägar.

PAUL och THOM befinner sig i en expansiv fas och söker nu en ny säljare för Göteborg med omnejd. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid och vi tillämpar provanställning.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som säljare ansvarar du för försäljningen i ditt område. Du följer upp och arbetar med att kontinuerligt utveckla och förbättra våra affärer. Du kommer arbeta mot dagligvaruhandeln. God planeringsförmåga och självständighet är ett måste.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Driva och utveckla försäljningen i ditt område

  • Sälja in kampanjer och andra aktiviteter i butik

  • Bygga säljlösningar och exponera i butik

  • Vara vår kunskaps- och lönsamhetskonsult gentemot butik

  • Följa upp försäljning mot budget

  • Föreslå affärsutvecklingsåtgärder

  • Kontinuerliga demo och event i butik

I din roll har du nära samarbete med olika avdelningar inom företaget och förväntas också delta i säljmöten och konferenser. Du rapporterar till försäljningschefen. Vi har kontor i Västra Frölunda i Göteborg där du ringer kunder på måndagar, resterande dagar i veckan är du ute på fältet och utvecklar & bygger säljlösningar, genomför event, nykunds bearbetar och driver försäljning. Arbetstiderna är varierande, så en viktig egenskap är flexibilitet.

Huvudkontoret ligger i Rosersberg, norr om Stockholm.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet som fältsäljare inom dagligvaruhandeln och gärna från butik. Meriterande är om du tidigare har jobbat med starka varumärken inom FMCG och har ett genuint mat intresse. Om du har en eftergymnasial utbildning, företrädesvis inom försäljning, är även detta meriterande. Du har naturligtvis B-körkort. Du har en stark förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift. Du har datavana och om du även har förkunskaper i affärssystem och säljstödssystem är detta meriterande. Du är van att arbeta mot budgetmål.

Personlighet

Som person har du lätt för att sätta dig in i hur andra tänker och vad som kan få kund och konsument intresserad av PAUL och THOMs produkter. Du är flexibel och kan hantera stressiga situationer.

Du är kreativ och nytänkande, samtidigt som du har förmåga att analysera och använda resultatet till att utveckla och förbättra. Du är självgående, bra på att samarbeta och är strukturerad, initiativtagande.

 

Vi ser fram emot ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan till . Märk ditt mail med "Ansökan: Säljare & Butiksutvecklare/Göteborg",

Intervjuer och urval sker löpande.

.
Vid frågor kring tjänsten, hör av dig till eller ring 08-594 510 70.

Urval pågår. Tittar enbart på uppenbart kvalificerade kandidater.